مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل افزایش قیمت طلا در بازار چیست؟ | پیش‌بینی نرخ طلا تا پایان سال (۹ بهمن ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۸۹۲۵
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
دلیل افزایش قیمت طلا در بازار چیست؟ | پیش‌بینی نرخ طلا تا پایان سال (۹ بهمن ۱۴۰۲)
این روز‌ها بازار طلا تحت تاثیر افزایش نرخ دلار سیر صعودی داشته است به‌طوری‌که دلار آمریکا اکنون به نرخ ۵۷ هزار و ۳۰۰ تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار به نرخ ۲ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۵۵۵ تومان رسید.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها بازار طلا تحت تاثیر افزایش نرخ دلار سیر صعودی داشته است. به‌طوری‌که دلار آمریکا اکنون به نرخ ۵۷ هزار و ۳۰۰ تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار به نرخ ۲ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۵۵۵ تومان رسید. اگرچه امسال در یک بازه زمانی هر گرم طلا به نرخ ۳ میلیون تومان هم رسید، اما روند کاهشی آن تا نرخ ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هم در سال جاری ادامه داشت. در هفته‌های گذشته تحت تاثیر عوامل مختلف روند افزایش نرخ طلا ادامه‌دار بود و باید دید این افزایش قیمت تا کجا ادامه دارد و با نزدیک شدن به انتهای سال‌ آیا افزایش نرخ دلار و طلا ادامه خواهد داشت یا نه؟  

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این‌باره تصریح کرد: افزایش قیمت دلار که لحظه به لحظه اتفاق می‌افتد روند صعودی قیمت طلا را در بازار رقم زده است.  



به گفته یوسف تقی‌زادگان، افزایش قیمت طلا در شرایطی است که اونس جهانی روند صعودی را طی نکرده و در نرخ ثابتی قرار دارد.

وی درخصوص دلایل افزایش قیمت طلا در این بازار گفت: اتفاقات سیاسی در منطقه و سیاست‌های بانک مرکزی در این برهه عمده‌ترین دلیل افزایش قیمت طلا و دلار است. انتقال طلا به فرابورس و وضع قوانین جدید برای ورود و خروج طلا، بازار را به سمت آشفتگی می‌کشاند که در نتیجه ارزش و پول ملی را کاهشی کرده است.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر مشهد گفت: پیش‌بینی می‌شود این افزایش قیمت همچنان ادامه داشته باشد و متاسفانه بانک مرکزی علی‌رغم وعده خود مبنی بر ثبات در این بازار تا به این لحظه نتوانسته این وعده را عملی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->